marketing
Hvorfor er kvaliteten af Adwords vigtig?

Med den rigtige annoncetekst og de rigtige søgeord har du større mulighed for at få de rigtige kunder ind på din hjemmeside. Derudover er det vigtig for dig som annoncør på Google, at kunne holde en lavere pris for at annoncere. Det er her vi kommer ind og kan hjælpe, når du skal have sat en kampagne op.

Google operer med et udtryk, som hedder "Quality Score" - kvalitetesresultat, som er baseret på måling af relevansen af annoncen og influerer både på klikprisen og positionen af annoncen.

Tre områder beskriver en annonce af høj kvalitet:
den skal være relevant for søgningenbeskrive produktet præcist og man skal havne på en relevant og organiseret "landing page", hvilket vil sige at der skal være sammenhæng mellem søgeordene i annoncen og søgeordene i teksten på din hjemmeside.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i din eksisterende tekst og vurderer om den først skal bearbejdes ud fra en søgeordsanalyse.Kontakt os for et møde hvor vi vil informerer yderliger.

Adwords

"Vi hjælper virksomheder med at opsætte deres kampagner, så de får flere besøgende end hvis de selv kører annoncekampagnerne."